Modellen gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar vrouwelijke modellen voor verschillende onderwerpen. Een positieve en vrolijke instelling is belangrijker dan een perfect uiterlijk. Heb je nooit eerder geposeerd voor een camera? Geen probleem, we begeleiden je graag. Dit is een leuke kans om in een veilige en uitdagende omgeving leuke foto’s te verkrijgen of je wensen te vervullen en misschien een eerste stap in de modellenwereld. Wij werken bijna altijd met een vrouwelijke visagist, die ook de hairstyling verzorgt en dan altijd aanwezig is. Onze modellen zijn deel van het team en denken altijd mee. Onze modellen krijgen altijd een selectie van de foto’s. Natuurlijk kunnen we niet elk verzoek inwilligen. Een beperkte tijd dwingt ons keuzes te maken. Als TFP niet mogelijk is, dan zijn betaalde opdrachten soms wel mogelijk.

Wil je poseren?
We willen graag zien hoe je eruit ziet.

Stuur 2 tot 5 foto’s (JPG-bestanden) naar hendrik@hendrik-fotografie.nl. Het is niet nodig om professionele foto’s te sturen. Duidelijke eigen gemaakte opnamen zijn geschikt.
Wij willen graag naturel kleurenfoto’s (zonder make-up of fotoshop). Let op een goede belichting, vaak zijn foto’s buiten genomen in het daglicht (zonder flitser) het meest geschikt. Draag geen zonnebril, muts, pet e.d. Het liefst zijn de foto’s gemaakt met een digitale camera, maar als een mobiele telefoon een goede kwaliteit camera heeft, dan mag dit ook.
Stuur minimaal een portret waarbij je recht in de camera kijkt, niet lachend, en een foto waar je helemaal op staat (van top tot teen). Indien mogelijk ook een bodyshot in bikini o.i.d.
Vermeld, voor zover je het weet, in je e-mail je leeftijd, je woonplaats, lengte, gewicht, borst-, taille- en heupomvang, cupmaat, haarkleur.
Het meest belangrijk is dat je ons verteld wat je graag wilt bij ons en natuurlijk ook wat je niet wilt. Eigen ideeën worden altijd op prijs gesteld.

(wij behandelen jouw gegevens uiteraard strikt vertrouwelijk)

Laat je niet weerhouden en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Meer informatie kun je vinden op de FAQ pagina →(onder ‘About’).