Dreadlocks

391499734.002064 E1369811054143

Dreadlocks! I love dreadlocks!

Dreadlocks of dreads werden al in de oude geschiedenis gedragen en vele culturen kennen deze haarstijl. De Spartaanse krijgers, de Kelten, …

Ik associeer dreadlocks met een levensstijl waar creativiteit, spontaniteit, vrijheid en plezier in de dreads verweven zijn.

In Noord-Nederland en zeker in Friesland of Leeuwarden is het moeilijk om iemand te vinden die dreads kan zetten. Het is helemaal moeilijk om iemand te vinden die het ook goed kan.

Chloë is behalve fotomodel (zie mijn portfolio) ook iemand die heel goed dreads kan zetten en dreads kan bijwerken. Je hebt verschillende technieken om dreads te maken, maar ik vind de techniek van touperen en haken het mooist. Zij gebruikt ook deze techniek om dreads te maken.

Wil je graag mooie dreadlocks? Neem contact met ons op of bezoek haar website: www.darkwolfinine.com →

Haar tarieven:
Dreadlocks zetten:
100 euro voor een heel kapsel

Bijwerken:
40 euro voor een heel kapsel

Wil je geen volledig kapsel met dreads, maar misschien maar enkele dreads laten zetten of bijwerken, ook dit is natuurlijk mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Foto boven: drie pas gezette dreads, nog een beetje stijf door het tijdelijke elastiekje aan de basis.

  1. Monique van Borkulo07-22-2013

    Hallo, ik ben al tijden op zoek naar iemand in Leeuwarden die mooie dunne dreads kan zetten. Graag zou ik in contact komen met deze dame om een en ander te bespreken.

    • Hendrik07-22-2013

      Hallo Monique, ik zal je vraag aan haar doorgeven. Bedankt!